РУС. DESIGN LIVING TENDENCY

DESIGN LIVING TENDENCY

17 – 20 жовтня в Києві, Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться виставка новітніх тенденцій в інтер’єрі – DESIGN LIVING TENDENCY 2018.

Одночасно з DESIGN LIVING TENDENCY 2018 буде проходити міжнародна виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль», що представляє повний цикл меблевого виробництва: вироби, матеріали, комплектуючі, обладнання. Вперше виставки будуть проводитися в Міжнародному Виставковому Центрі (м. Лівобережна, просп. Броварський, 15).

Поєднання світових брендів меблів, освітлення, аксесуарів, матеріалів і технологій будуть представлені поряд з інсталяціями українського предметного дизайну, інтерактивними майданчиками, тренд зонами в облаштуванні житлових просторів від провідних українських дизайнерів. В рамках виставки відбудуться дискусійні платформи на теми експорту, еволюції української меблевої промисловості і рітейлу, зустрічі з міжнародними байерами.

DESIGN LIVING TENDENCY і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» — це унікальна можливість отримати ексклюзивний погляд на тенденції і ідеї, почути цікаві лекції експертів галузі, ідеальна платформа, щоб дізнатися про новинки галузі, побудувати і зміцнити ділові відносини і, звичайно, зробити Ваш бізнес прибутковим.

DLT і МТКТ – це:

  • 15 000 кв.м. експозиційної площі;
  • Понад 400 світових брендів і дизайнерів, які беруть участь у виставці і її концептуальних зонах;
  • 9 країн: Україна, Італія, Туреччина, Німеччина, Швеція, Польща, США, Франція, Китай;
  • Насичена бізнес-програма за участю відомих дизайнерів, архітекторів, провідних виробників і інших експертів галузі;
  • 18 000 відвідувачів.

Масштабна експозиція домашнього та інтер’єрного текстилю

Найбільш значуща виставка текстильного дизайну і модних трендів в облаштуванні інтер’єру, яка об’єднує на одному діловому майданчику виробників, дизайнерів, архітекторів з оптовиками і роздрібом показує поточні тенденції в текстильній промисловості в області дизайну спальні, кухні, ванних кімнат, оформлення вікон, декорування стін, оббивки. Більше 150 світових брендів.

DESIGN LIVING TENDENCY — це подія, що об’єднує галузь, місце зустрічі, розвитку бізнесу та натхнення!

Час роботи виставок: 17 — 19 жовтня — з 10:00 до 18.00; 20 жовтня – з 10:00 до 17:00. Місце проведення: МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»

Безкоштовне запрошення за умови попередньої реєстрації на сайті www.invitation.kiev.ua

Слідкуйте за новинами виставок на офіційних сайтах www.dlt.kiev.ua і www.mtkt.kiev.ua, а також на сторінках виставок в FB.

Оцініть статтю
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Голосів ще немає)
Loading...
Сподобалась стаття? Поділись:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
повідомляти