РУС. Обробка стін у передпокої фото та варіанти і матеріали для обробки.

Обробка стін у передпокої.

Здійснивши ремонт ванної і туалету та інших кімнат у квартирі, переходять до ремонту передпокою.  Так, як передпокій зазвичай служить кімнатою, де усі знімають верхній одяг чи навпаки одівають, і прохідність у ньому найбільша. Необхідно ретельно продумати якою буде обробка стін у передпокої, особливо  коли у квартирі є діти і домашні улюбленці. Обираючи, якими повинні бути стіни в передпокої обробка повинна бути стійкою до забруднень і пошкоджень.

Обробка стін у передпокої.

обробка стін у передпокої фото

Для початку необхідно, демонтувати старе покриття на стінах і ретельно їх очистити.  Потім, щоб вирівняти нерівності стін, наносять шпаклівку на поверхню стін. Роботи по вирівнюванню стін, є ключовим етапом коли здійснюється обробка стін у передпокої, адже ніхто не захоче, щоб у нього у дома були криві стіни.

Обробка стін у передпокої фото у нас допоможе вам визначитись із типом покриття, яке б ви хотіли. Матеріали для оздоблення стін у передпокої  на сьогодні мають досить широку різноманітність. Обираючи їх, варто не лише звертати увагу на їх ціну, а також потрібно подумати наскільки довго цей матеріал прослужить, і які його властивості. Досить непогано зарекомендувала себе обробка стін у передпокої панелями з ПВХ. Оскільки даний вид покриття наділений міцністю, і широкою різноманітністю.

Стіни в передпокої обробка.

Зазвичай площа передпокою у квартирах не влаштовує їх власників, і вони намагаються підібрати ті матеріали для оздоблення стін у передпокої, які б збільшили його вигляд. Якщо ви також прагнете цього запам’ятайте, що не варто використовувати для цього фарби темних відтінків, оскільки вони його ще більше зменшать. Це ж стосується шпалер з дрібним візерунком та дерев’яних панелей.

Варіанти оздоблення стін у передпокої.

Обробка стін у передпокої панелями.

обробка стін у передпокої фото

Стінові панелі бувають пластиковими і з МДФ. Переваги пластикових панелей на стіни полягають в наступних факторах: їх легко і просто чистити (для цього достатньо лише протерти вологою ганчіркою), висока стійкість до механічних пошкоджень. Ще один їх плюс є ,звичайно, простота монтажу, та те, що для їх встановлення підійдуть і не вирівняні стіни. Широка гама кольорів та стуктури дозволить обрати, насправді унікальний матеріал для вашого помешкання.  Тим більше, що обробка стін у передпокої панелями ціна приємно вас здивує. Обробка стін передпокою панелями мдф має значно більшу ціну, проте це, звичайно ж, екологічніший варіант і значно солідніше вона виглядатиме. Проте така обробка стін передпокою в квартирі має свої недоліки, а саме: малий спектр вибору, високу ціну, труднощі із вологим прибиранням.

Обробка стін передпокою пробкою.

обробка стін у передпокої фото

Обробка стін у передпокої фото, як внизу з пробкового покриття, не у всіх коридорах гарно виглядатиме.  Обробка стін передпокою пробкою мабуть, що доцільна лише при великій його площі. До переваг даного покриття відноситься їх екологічність і природній зовнішній вигляд. Проте і недоліки у них присутні. Основним їх мінусом це є їх погані показники міцності, проте незначні пошкодження на них практично не видимі. Обробку стін передпокою пробкою варто робити лише у коридорі, який добре освітлюється.

Обробка стін у передпокої декоративною штукатуркою.

Обробка стін у передпокої декоративною штукатуркою поширений спосіб, оскільки вона створить досить міцне покриття, і має чудовий вигляд. Також даний матеріал виділяється своїми екологічними властивостями, його легко помити, і з його допомогою створюють справді чудові візерунки на стінах, які задовольнять навіть найвибагливішого квартиро власника.

обробка стін у передпокої фото

Обробка стін у передпокої  мікроцементом.

обробка стін у передпокої фото

Не так поширений різновид обробки, та і появився він не так давно. В його основу входить полімерно-цементна суміш із додаванням кольорових барвників. Якщо ви хочете у себе, такі стін в передпокої, обробка вашого помешкання повинна включати індустріальний інтер’єр. Плюсом такого покриття є його простота нанесення та довговічність. Ще однією його перевагою являється міцність, і ціна буде дешевша, ніж у декоративної штукатурки.

Ви також можете прикрасити ваші стіни іншими матеріалами (бамбуком, декоративним каменем, деревом, керамічною плиткою та іншими) проте важливо, що ви знаєте, якими матеріалами здійснюється обробка стін у передпокої своїми руками.

Оцініть статтю
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середній: 5,00 out of 5)
Loading...
Сподобалась стаття? Поділись:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
повідомляти